• +359 883 341 850
  • saitovebg@gmail.com
Страница за услуги
Можем да развием тази страница като добавим полета и от другите страници

Информация за услуга

Това поле може да бъде ползвано за различни цели дори да бъде добавено и на началната страница ако прецените, че ще свърши работа.

Към цената от 120лв. на този готов за ползване сайт са включени и различни корекции, които ще направим за да доведем сайта във финалния вид от който се нуждаете.

За да поръчате този сайт можете да се свържете с нас и да ни споделите неговия продуктов номер, който е 12008 или да попълните нашата форма за поръчка на сайтове.

Заглавие

Място за заглавие

Защо да ни изберете?

Това поле има често търсена структура и може да бъде ползвано за различни цели. Останалата част от текста служи само за демонстрация на структурата на този готов за ползване бизнес сайт и се ползва за пълнеж. За да го поръчате, можете да се свържете с нас или да попълните формата ни за поръчки.

Представяне на услуга

Това е стандартно и често търсено поле. При нужда можем да позиционираме изображението отдясно или пък да го стилизираме поставяйки го над текста.

За леки стилистични корекции и всякакви дреболии не следва да бъде заплащано над цената на този готов за ползване сайт. Целта ни е клиентите ни да се сдобият със сайт, който да бъде ефективен за тях, а не да спечелим 20-30лв. повече от смяна на лого промяна на позиции или други лесни работи не отнемащи много време.

Място за заглавие

Място за друго заглавие. - Тексът тук служи само за демонстрация на структурата на сайта и не цели да ви информира за нещо повече от себе си и ще бъде ползван за пълнеж. Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас по удобен за вас начин.

Още едно заглавие. - Тексът тук служи само за демонстрация на структурата на сайта и не цели да ви информира за нещо повече от себе си и ще бъде ползван за пълнеж. Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас по удобен за вас начин.