Публикувано от: Администратор

Заглавие или друго

21 Ноември 2015

Страница с допълнителна информация

Място за заглавие

В момента разглеждате готовата за ползване страница към която потребителите отиват след като селектират да прочетат повече за дадена информация представена на началната страница. Разбира се, този тип страница може да бъде доразвита с връзки към други подобни страници и т.н. Този готов за ползване сайт има още 3 вида готови за ползване страници - Тях можете да разгледате като селектирате някоя от снимкие в галерията от главната страница.

Този сайт е с продуктов номер 13002. Той е на цена от 120лв. Цената включва още - смяна на изображения и текст, промяна на цветове, разместване на полета и премахване на ненужните, смяна на икони и визуални корекции. Всичко нужно за да приведем сайта в готов за ползване вид. Цената не включва добавяне на нови функционалност, а само визуални промени.


Този текст служи само за демонстрация на цитат вмъкнат в текст. Той няма за цел да ви информира, а служи само за пълнеж. Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас по удобен за вас начин или на saitovebg@gmail.com

Този текст служи само за демонстрация на цитат вмъкнат в текст. Той няма за цел да ви информира, а служи само за пълнеж. Този текст служи само за демонстрация на цитат вмъкнат в текст. Той няма за цел да ви информира.

Препоръчани

Място за заглавие или друго

Това може да е и поле за връзка към друга новина
от сайта, автор на статията или нещо от сорта...