saitovebg@gmail.com +359 883 341 850

Публикация

В момента разглеждате страницата към която посетителят следва да отиде след като е натиснал бутон от сорта на - прочети още. На мястото на изображението на някои публикации може да бъде сложено и видео или пък слайдер в зависимост от нуждите и спецификата на поднесената информация. Тъй като не е честа практика фирмите да отделят всеки ден време за писане на нови публикации, има възможност инфо страниците на различните публикации да бъдат значително визуално развити и различни една от друга добавяйки към тях различни полета, с които този готов за ползване сайт разполага.

Към цената на този готов за ползване сайт са включени и промените, които следва да се направят за да бъде сайтът докаран до финалния вид, от който бизнеса ви се нуждае. С други думи за промяна на цветове, текстове и структурни корекции не следва да се заплаща допълнително. Като бонус към това можете да получите и разни визуални корекции и професионален дизайн на рекламен банер да речем.

Стилизацията на това поле позволява да привлича лесно внимание.

Място за допълнителен текст

За да поръчате този готов за ползване бизес сайт, трябва да попълните нашата форма за поръчки като въведете в нея продуктовия номер на желаният сайт, който в случая е - 12007. Другият вариант е да се свържете с нас по удобен за вас начин използвайки оставените начини за връзка в Saitove.bg.

Това е същото привличащо вниманието поле, но дясно подравнено.

Място за допълнителен текст

Публикувано от Име на автор

Това поле може да се ползва и с различни цели от тези, които демонстрацията показва. То също така е удобно за връзка към друга публикация със сходна тема или пък може да си се превърне в част от конкретната публикация като раздвижва нейната структура. Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас по някой от начините оставени и в този готов за ползване уеб сайт.


Това тук е още една от готовите за ползване стилизации, с които този сайт разполага. Всичко, което сме споделили на тази страница спада към общия брой полетата, които можете да ползвате за различни публикации, страници и т.н. Имайте предвид, че цялото преструктуриране на сайта не се заплаща допълнително.


Това тук е още една от готовите за ползване стилизации, с които този сайт разполага. Всичко, което сме споделили на тази страница спада към общия брой полетата, които можете да ползвате за различни публикации, страници и т.н. Имайте предвид, че цялото преструктуриране на сайта не се заплаща допълнително.

Поле с табове

Това поле е удобво за показване на на компакно подредена допълнителна информация като различни видове опции, типове и т.н. В самото поле може да бъде сложено и изображение като също така броят на бутоните не е ограничен до два както е на превюто.

Текстът тук служи само за демонстрация на това готово за ползване поле. Ако имате допълнителни въпроси можете да се свържете с нас по удобен за вас начин през Saitove.bg.


Втори тип поле с табове

Това поле с табове е с малко по-лазлична структура. Възможностите са му сходни с предходнито. Ако имате допълнителни въпроси можете да се свържете с нас по удобен за вас начин през Saitove.bg.

И този текст присъства само с цел да помогне за демонстрацията на структурата на този готов за ползване бизнес сайт с продуктов номер 12007.


Поле тип акордеон

Това поле би могло да се ползва за компактно и раздвижено представяне на информация свързана с често задавани въпроси. Като цяло този тип полета са доказали, че могат да бъдет използвани за множество цели и в случая основното предимство му е стилната и изчистена стилизация.
Освен възможноста да закупите изгодно професионално кодиран бизнес сайт с модерен дизайн, вие получавате нашето работно време за привеждане на визията на сайта до това, от което се нуждаете. Към цената са включени промени на цветове, текст, изображения, редактиране, разместване или премахване на полета и т.н. Общо взето - нямате грижи.
Saitove.bg предлага професионален дизайн на банери. Цената за дизайн на един статичен банер е 30лв. Това не включва предоставяне на лицензирано изображение. Подобни изображения могат да бъдат избрани и от виртуалния ни каталог с над милион комерсиални кадри на цени между 8 и 15лв. в зависимост от нужния размер. За повече информация можете да се свържете с нас.