• София, ж.к. Левски Г 1836.
  • (359) 883 341 850
  • saitovebg@gmail.com
Как да поръчам сайт?

За да поръчате сайт, първо трябва да видите продуктовия му номер. След като разберете кой е той, трябва да отидете на страницата за поръчки на сайтове, която можете да откриете тук. След като попълните и ни изпратите номера на желания сайт и останалите задължителни полета, ние ще се свържем с вас в рамките на един работен ден. Разбира се, бихте могли и да ни пишете на мейла споделяйки ни номер на сайт или линк към него както и да ни се обадите.

След като поръчам сайта какво следва?

Когато получим информацияата, която сте въвели във формата за поръчка и се свържем с вас, ще се доразберем за останалите детайли около бързото и качествено завършване на проекта. От ваша страна ще трябва да предоставите текстове, лого и изображения. Ако не разполагате с изображения и държите да са лицензирани можете да разчитате на нас. Saitove.bg предлага възможност за закупуване на лицензирани изображения на цени от 8 до 30лв. в зависимост от нужния размер. Също така можем да направим професионален дизайн на лого, банери и т.н.

  • Предоставяне на файлове
  • Пристъпване към изпълнение
  • Финални корекции и финализиране
Защо да избера Saitove.bg?

Добър въпрос...

В тази пазарна ниша има много конкуренти. Младите разбират, че интернет винаги ще има и следователно хората винаги ще се нуждаят от сайтове. Това е и причината конкуренцията да става все повече. Аз лично бих избрал да работя със Saitove.bg, защото не ми се занимава да мисля за разни дреболии, да се сблъсквам с дребнави истории и да чувствам, че за същата цена ще мога да намеря нещо по-добро.

Сайт с контролен панел или без такъв?

Ние предлагаме над 1000 готови за ползване сайта и от двата типа. Разликата в двата вида сайтове, е че тези без контролен панел в някои случаи изискват малко повече време за промени. Общо взето за почти всичи промени трябва да се редактира в текстов файл забоколен от програмен код, докато ако сайтът е с контролен панел си има панел с опции и удобен текстов редактор. В зависимост от целите ви понякога би било по-правилно да закупите сайт с контролен панел ако примерно ежедневно ще обновявате съдържанието в новинарски сайт - в единия случай качвате снимка след натискане на бутон, в другия дублирате текст и сменяте името в текста. Ако искате да сложите лого в единия случай го запомняте в папката вместо старото, а в другия го качвате през контролния панел и то бива автоматично заменено. Ако имате нужда от съвет и повече разяснения можете да се свържете с нас. Ако е след работно време можете да ни добавите в Skype като потребител - Saitove.bg

Какво е хостинг и домейн?

Домейн

Домейн е името на вашия сайт - неговият адрес в интернет. В нашия случай то е Saitove.bg. Цените за закупуване на домейн са различни Обще взето за .bg са едни от най-високите - малко под 60лв. за година, което си е меко казано нелепо, тъй като реалната им цена е доста по-ниска. Домейни завършващи на .com, . net, .org и .eu са между 15 и 20лв.

Хостинг

Хостинг е това, което ви е нужно за да съхранявате информацията на вашия домейн. Без хостинг няма сайт. Цените за хостинг план се определят от това дали ще плащате всеки месец или за по-дълъг срок както и дали ще го ползвате за повече от един домейн. Най- евтините хоснинг планове не са подходящи и ако очаквате да имате много посещения в сайта.

Какво е AdWords ?

AdWords e системата, която от Google са разработили за да дават възможност потребителите сами да могат да създават рекламни кампании и да следят тяхната ефективност. Начините за реклама в Google при търсене са с цена за клик или цена при брой показвания на рекламното каре. Ние препоръчваме да плащате за клик - CPC (cost per click)

Още какво е добре да знам за AdWords?

Google дава възможност да си показвате рекламата в много от популярните сайтове чрез реклама в дисплейната мрежа. Тя дава възможност да рекламирате както с банери, така и с текстови карета, които са често по-неефективни. Ако искате да облъчвате повече хора рекламата в дисплейната мрежа с банери е идеална.

Нуждая се от банер какво трябва да направя?

Ние предагаме професионален дизайн на банери. Преди да пристъпим към работа трябва да разберем дали вие ще пердоставите основното изображение или желаете да закупите лиценз от нашия каталог с над 1 милион изображения. В тоя случай имайки предвид приблизителните размери на банера цената на изображението е 15лв., а дизайнът на банер е 30лв ако е статичен. Ако се нуждаете от динамичен банер, цената се определя в последствие след определяне на сложността на изпълнението. Разбира се предлагаме и евтини решения пак за по 30лв.

  1. Този текст служи за демонстрация на структурата
  2. Текстът тук е само за демонстрация
  3. Това тук цели да демонстрира структурата на полето
Можете ли да ми помогнете с рекламата в Google?

AdWords Мениджмънт

Saitove.bg предлага мениджмънт на рекламни кампании в Google и Facebook от професионалисти. В зависимост от желанието ви, можем да подпишем договор спрямо който да плащате месечна такса за мениджмънт или можем да ви настроим кампанията еднократно и да ви разясним някои от важните неща за да си я следите после сами.

Това е само за демонстрация

Закупувайки този готов за ползване сайт за 120лв. вие получавате и това поле за "често задавани въпроси" и можете да поръчате да го добавим където си пожелаете и с каквито цветове искате.