Фирмен блог със странична лента

Начало / Блот със странична лента

Така изглежда стандартна новина с изображение

Така изглежда страницата за новини или друг тип информация. Самата страница може да бъде и на цялата ширина без страничната лента. Също така, във всяка една новина могат да бъдат добавяни различни форми като слайдери, галерии и т.н. Тъй като сайтът не е с контролен панел е много по-лесно бутоните отдолу, в които пише "предишна / следваща публикация" да бъде различно при всяка новина. Примерно на някои може да пише името на новината, при други да е снимка и т.н.

Прочети още

Това поле е удобно дори само за цитат, който не линква към друга вътрешна страница в сайта.

Така изглежда новина със слайдер

  • Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3

При нужда, можете да ползвате и слайдера от началната страница или да отправите запитване до нас за други видове слайдери. Този слайдер е стилизиран според визуалните характеристики на сайта, а ширината и височината му могат да бъдат лесно променяни. Поръчай този сайт с номер 12002 за 120лв.

Поръчай от тук

Видео публикация

Така изглежда видео публикацията. Самото видео може да се качва и споделя от всякакви други сайтове. Видеото може и да се зарежда от вашия хостинг, но не е препоръчително, тъй като понякога ограчинение в трафика от самия хостинг плана, води до спиране на сайтовете. Най-популярните канали за споделяне на видеа са YouTube и Vimeo. Сайтът има и индивидуална страница за видео, където то да заема цялата ширина. Предлагаме различни възможности в зависимост от нуждите на клиента.

Прочети още

Така изглежда аудио публикацията

По този начин можете да добавяте аудио, към което има и статистика. За да го направите трябва да се регистрирате в SoundCloud. Към самото аудио може да добавяте и изображение за фон, каакто и да променяте големината му. На този пример, височината е 150 пиксела.

Прочети още
1 2 3