+359 883 341 850
saitovebg@gmail.com

Мини Слайдери на цени от 30 и 70лв.

Слайдери с изображения за 30лв.

Решихме да използваме този тип мини слайдери за превю, тъй като те са едни от най-търсените на пазара и представят стандартна структура и функционалност. Всичко, което виждате на тази страница е на цена от 30лв. В нея са включни интегриране на слайдера във вече наличен сайт или добавяне в бъдещ такъв както и добавяне на изображения и текст, така че да бъде приведен в готов за ползване вид.

Ако желаете да се сдобиете с друг тип мини слайдер на цена до 70лв. можете да се свържете с нас. Ние разполагаме с база от множество готови за ползване уеб решения, които предлагаме на изгодни цени с включени промени.

Слайдер на цена от 30лв.

Този текст служи само за демонстрация на това готово за ползване поле.

Мини Слайдер от Saitove.bg

Този текст служи само за демонстрация на това готово за ползване поле.

Learn more

Ако желаете да се сдобиете с друг тип мини слайдер на цена до 70лв. можете да се свържете с нас на saitovebg@gmail.com
Ние разполагаме с база от множество готови за ползване уеб решения, които предлагаме на изгодни цени с включени промени. При нужда от закупуване на лиценз за комерсиални изображения на ниски цени можете да отправите запитване.


Слайдер със съдържание за 30лв.

Място за вашето заглавие

Този текст служи само за демонстрация на този готов за ползване слайдер на цена от 30лв. За да го поръчате можете да се свържете с нас по удобен за вас начин. Цената включва интегриране в наличен или предстоящ да бъде завършен сайт.

Прочети още...

Още едно заглавие

Текстът тук служи само за демонстрация на този готов за ползване текстов слайдер на цена от 30лв. За да го поръчате можете да се свържете с нас по удобен за вас начин. Цената включва интегриране в наличен или предстоящ да бъде завършен сайт.

Прочети още...

Място за заглавие

Този текст служи за демонстрация на този готов за ползване бизнес слайдер струващ 30лв. За да го поръчате можете да се свържете с нас по удобен за вас начин. Цената включва интегриране в наличен или предстоящ да бъде завършен сайт.

Свържи се с нас...

Мнения на клиенти и партньори

Този слайдер е подходящ за споделяне на мнения на клиенти и партньори. Също така, при нужда можем да добавим леки визуални корекции за да можете да го ползвате спрямо целите си без това да увеличи цената му от 30лв...

Име или заглавие

Длъжност Име на фирма или друго

Saitovе.bg предлага изгодни уеб решения за хората нямащи възможност да инвестират големи суми, но желаещи да бъдет конкурентноспособни и имиджови в своето онлайн присъствие.

Име на Клиент

Акаунт Екзекютив Име на Фирма

Ние предлагаме различни услуги свързани с вашето ефективно присъствие в интернет. Можем да създадем за вас както рекламни банери за вашата реклама в Google AdWords така и да ви предложим мениджмънт от сертифицирани Google партньори.

Име на Партньор

Маркетинг и Реклама Saitove.bg


Слайдер тип "Нашите клиенти или партньори" за 30лв.

  • Адрес: София 1836, Левски Г, Блок 3
  • Мобилен: 0883 341 850
  • Мейл: saitovebg@gmail.com
  • Понеделник - Петък: 11:00 - 19:00
    Събота 13:00 - 17:00
© 2015. Saitove.bg. Уеб решения и Мениджмънт.