• 0883 341 850
  • 02 / 946 41 45

    |

Лого Дизайн

Логото е лицето на фирмата. Правилно изработено, то има способността да вдъхновява при преговори, да внушава доверие и да мотивира. Професионалното лого създава повод за гордост, а не просто демонстрация на присъствие. Лого дизайнът не е само дизайн, а наука обединяваща редица сфери. За правилното проектиране и изработката му са нужни познания в сферата на маркетинга, рекламата и графичния дизайн. Въздействието на цветовете и формите на подсъзнанието също са от съществено значение.

Анализът на таргета и целите на фирмата както и съобразяване с вкусовете на поръчителя и настоящата или бъдеща корпоративна идентичност са неща, които засягаме по време на процеса.

Натрупаните през годините познания и практика в сферите на дизайна, рекламата и маркетинга както и комерсиалната ни гледна точка и съвместната работа с талантливи дизайнери от страната и чужбина, създадоха причина да стартираме услугата лого дизайн през 2015г.

Какво получавате от тази услуга...

Минимум 10 часа творческо работно време разпределено в 3 дни с продуктите на Adobe » Illustrator и Photoshop

Преди заплащане на капаро или цялата сума инвестираме като бонус 2 до 3 часа за да предоставим 3 разновидности на едно и също лого в начална фаза придружено с научна информация.

Възможност за корекции “в движение” посредством кореспонденция по мейл, skype или facebook.

Лого във векторен .SVG формат не развалящ качеството си при мащабиране и принт.

Предоставяне и на растерен .PNG файл с прозрачен фон, удобен за ползване в интернет и дизайни.

Зад логото на една фирма не е коректно да присъства публично достъпна информация за дизайнера му, тъй като това може да добавя нагласи и да изменя имидж. Saitove.bg няма да споделя и в перспектива информация за изпълнени поръчки в сферата на лого дизайна представяйки ги в секция с портфолио. Долу можете да видите лога, които сме изработили за лични проекти през изминалите години.