0883 341 850 | 02 / 946 41 45

контакти

info@saitove.bg

Реклама в Google

Saitove.bg предлага мениджмънт на рекламни кампании в Google, както и еднократна услуга свързана със създаването на кампания и настройване на ключови параметри, спрямо които в последствие ще можете и сами да си следите и управлявате кампанията на прилично ниво без да плащате всеки месец за мениджмънт.

В зависимост от целите ви, ако се нуждаете от мениджмънт всеки месец, цената се формира на базата бюджета, който ще инвестирате в AdWords реклама и позициите, на които желаете да се показва вашето текстово рекламно каре ако предпочитате рекламен текст пред банер.


Препоръчваме рекламата с банери в дисплейната мрежа на Google пред тази с текстовите карета при резултатите след търсене в Google. Все пак не винаги дисплейната мрежа ще свърши по-добрата работа за вас, но за запомняемост и обхват тя е по-доброто решение.

По данни от 2014, браузванията от портативни устройства като таблети и GSM-и в световен мащаб са изравнени с тези през Компютри и лаптопи. Уеб Девелопърите започнаха да създават Mobile first сайтове (първо с мисъл за мобилните устройства и после за компютрите)

Банерите стават все по-ефективни от текстовите рекламни карета, защото са лесно кликаеми с пръст.

Положителни черти на рекламата с банер в Дисплейната мрежа.

От рекламна гледна точка предимствата на ракламата с банер в дисплейната мрежа на Google са няколко, но са много значими...

Визията може да внушава по-лесно нагласи и да привлича вниманието. Освен това, нещо много ключово при рекламата в дисплейната мрежа е, че с нея не сте откриваеми само след търсене в Google, сред конкуренти имайки маркировка, че сте пред тях заради реклама, а потребителят ще ви вижда често и в сайтове, който вероятно обича да посещава редовно, защото са български, новинарски, блогове или YouTube например.

Чрез реклама с банер вие ще можете да постигнете едно от най-важните неща за всеки целящ запомняемост – многократното виждане в комфортна среда. Ако банерът ви е проектиран правилно, можете без дори да плащате да накарате много хора да запомнят бранда ви. Важно е да прецените кое целите повече – посещения, запомняемост или опит за директни продажби, защото Google ви дава различни рекламни инструменти да се покажете - като социалната мрежа Google Plus например.