Бренд билдинг

Наскоро стартирахме промени в корпоративната идентичност на Saitove.bg. Основно сме се концентрирали над културата, която Saitove.bg ще представя като ще се доближим до adidas и nike, a не както е сега – до никой. Изменяйки коренно внушението, което марката ще създава предстои да вдигнем и цените на някои от основните ни услуги като ще запазим тази за изработка на рекламни банери и наличните до момента сайтове на цени от 80 и 120лв.

През изминалите години забелязах, че потенциалните ни клиенти не са провокирани към действие от логото ни. Проучванията, които направих доказаха твърдението ми, че самото лого създава пасивно и меланхолично чувство и намалява около 40-50% от продажбите. Също така, най-ниските цени съчетани с високото естетическо качество на сайтовете, които предлагаме създават по-скоро недоверие. Странен, но обясним факт. Представянето на услугите ще бъде променено като към тях ще бъдат добавени и нови.

Новата идентичност на Saitove.bg ще бъде факт в началото на 2017.

Очаквайте през 2017

Почни всеки поръчващ сайт от нас за първи път се нуждае от експертни съвети и услуги в областта на Дигитален Маркетинг, SEO Оптимизация и Рекламата в Интернет. Без откриваемост онлайн сайтът ви не може да разгърне пълния си поренциал и ще е полезен колкото една визитка или каталог предадени лично на някой. Тези причини създадоха нужда да разширя спектъра от услуги, които предлага Saitove.bg.

В началото на 2017 ще бъдат пуснати нови услуги свързани с популяризацията на вашия бизнес онлайн.

   Услугите  ще включват:

  • Мениджмънт на Реклама в Гугъл и Дисплейната Мрежа
  • Дигитален Маркетинг
  • Интернет Реклама
  • Реклама в Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest и LinkedIn
  • Реклама с AdWise
  • Медийно Планиране
  • Организиране на Събития
  • Дизайн на Лендинг Страници ( за директна продажба )

реклама в интернет дигитален маркетинг

Услугите са активни и в момента, но не са представени онлайн.
За тях следете  http://reklama.saitove.bg
За запитване ползвайте :
моб:   +359 883 341 850
skype: saitove.bg

Визитки, Каталози и Брошури

За да разширия достъпа до нашия стил на дизайн, наскоро добавих няколко нови услуги.

Тъй като Saitove.bg не e и не смятам да се превърне в Рекламна Агенция или Печатница, няма да предлагаме всичко налично при подобен тип фирми. Вместо това ще се концентрираме над услугите ключови при преговори и продажба на продукти и услуги.

Дизайн на Визитки, Каталози, Брошури и полезното за евтина и дълготрайна външна реклама – Дизайн на Стикери. Като бонус към тях, включих и Дизайн на Меню за Ресторант.

Уеб Страницата с новите услуги можете да посетите тук ↬ Визитки, Каталози и Брошури

Чат за сайт

От опит знам, че когато става съпрос за чат система интегрирана към сайт много хора дори не смеят да попитат за цена, защото очакват да бъде висока.

Чатът е удобен за продажба на продукти и услуги, а сега е на цена от 20лв.

Повече за предлаганата услуга можете да прочетете на инфо страницата saitove.bg/chat

Изработка на Онлайн Магазин

Стартирахме представителния сайт на новата ни услуга предлагаща Уеб Магазини на цена от 680лв. Можете да научите повече за нея на адрес WebMagazini.bg

Виртуален Каталог с някои от магазините можете да видите на WebMagazini.bg/catalog

Концепцията стояща зад самата услуга е сходна с тази на Saitove.bg. Предлагаме ви достъп до много голям брой (над 2000) разнообразни визуално и функционално сайтове на ниска пазарна цена. Услугата не включва месечни или годишни такси.

Пазарната цена на професионални електронни магазини в страната започва от 800лв. и стига до над 10 000лв. Именно това е пречка пред много фирми с ограничен бюджет и очакван малък обем на продажби да получат уеб магазин от който бъзнесът им реално се нуждае. Вместо естетически издържана визия отговаряща на най-новите световни стандарти получават сайт пречещ на бизнеса.
Подобни сайтове развалят потребителското изживяване и създават риск от хакерски пробиви.

Рекламни Банери в HTML5

Наскоро се оказа, че популярните браузъри, които всички ползват спират да поддържат формата, с който дизайнерите работят за да създават анимирани рекламни банериSWF. Това се правело основно заради натоварването на батериите на портативните устройства, но си мисля, че причината е съвсем друга. За мен лично новината е доста добра, защото виждам как се стига до модел на работа подходящ за всички устройства. До скоро анимираните банери правени на flash не бяха достъпни през най-популярните портативни устройства – iPhone и iPad. Какъв е смисълът да поръчваш анимирани банери при положение, че половината ти потенциални клиенти няма да го видят!? Имайте предвид и че таргетът притежаващ телефони за над 1000лв. е често и по-платежоспособен, а в световен мащаб повече хора ползват интернет през мобилни устройства отколкото през настолни компютри.

Както разбрахте и по-горе новите типове рекламни банери правени с html5 няма да натоварват толкова батериите и вървят по-гладко на различните устройства. Всички нови телефони поддържат html5, така че когато се нуждаете от Реклама в дисплейната мрежа на Google или AdWise ще знаете, че тя ще е достъпна до всички.

За да сме в крак с тенденциите пуснахме възможност за закупуване на рекламни банери направени с html5 със стартова цена от 50лв. Те ще включват стандартен тип анимиране като появяване на текстове и изображения, добавяне на бутони с възможност за клик и др. За момента не предлагаме сложни анимации, тъй като вероятността да надвишат максимално допустимия размер за банер при реклама в дисплейната мрежа на Google е голяма. С HTML5 банерите се ориентираме в предлагането на евтини анимирани банери притежаващи най-популярните и търсени ефекти на пазара.

Интернет Реклама

Онлайн рекламата е процес при който предварително е добре да бъде направен подробен маркетингов анализ както на конкуренцията така и на таргета и начините по които достига до информацията, която желаете да рекламирате.

Има различни похвати за рекламиране на даден продукт, марка или услуги. Някои фирми предпочитат да популяризират това, което предлагат плавно и безплатно. За такъв тип популяризация Saitove.bg може да предложи безплатни съвети+бонус добавяне на линк към вашия сайт в сайтове с висок Page Rank, които допълнително ще стимулират позицията, на която ще бъде открит сайта ви след търсене в Google. Подобна услуга струва 80лв. При нея ще получите всичко нужно като информация за да можете сами да популяризирате уеб страницата си в интернет. Даваме възможност както за кореспонденция в ншето студио, така и за предоставяне на текстов PDF файл с техниките, които можете да ползвате за ефект.

Друг похват за интернет реклама е този, който студията за SEO оптимизация и онлайн маркетинг ще ви предложат – плащате месечна такса в замяна на която ви гарантират определени позиции при резултатите от търсенето в Google. Този тип услуга в България се развива често по един алчен начин. Фирмите закупуват линкове от сайтове с висок Page Rank, които стоят за определено време и след като спрете да плащате, те също изчезват и постепенно позицията ви пада. Това се прави за да могат да създадат зависимост от дълготрайно партньорство с вас. В нашия случай подобни порочни практики не се предлагат.
Saitove.bg не предлага подобна услуга изискваща месечна такса правещи ви зависими. Да бъдеш на добри позиции в Google е добра реклама и затова предлагаме създаване на пирамида от връзки, спрямо които постепенно сайтът ви ще започне да подобрява позициите си в Google. Колкото по-продължително работите с нас, толкова по-стабилни позиции ще има сайтът ви. Цената се определя в зависимост от ключовите думи на които желаете сайтът ви да бъде открит. Някои думи са с по-трудна конкуренция, други не. Свържете се с нас посредством saitovebg@gmail.com за да планираме вашата оптимизация.

Трети начин за евтина реклама в интернет e да ползвате реклама в Google Adwords

Купи сайт за 120лв.

Каква е концепцията зад тази услуга

Уеб студията, които предлагат професионална изработка на уеб сайтове нямат възможност да го правят на ниски цени, тъй като зад този процес стои работен ресурс с високи месечни заплати.
По този начин нови фирми и такива с малки месечни приходи и бюджет срещат затруднения да се сдобият с конкурентен сайт на изгодна цена. Създавайки голямо разнообразие от основи за уеб сайтове, ние съумяхме да избегнем част от дейностите увеличаващи допълнително крайната цена на сайта. Прочетете още за услугата » евтини бизнес сайтове

Ето как фирмите разглеждат ценообразуването.

Дизайн на сайт с Photoshop и Illustrator
Изработка на уникален дизайн (начална и вътрешни страници) – минимум 15 ч. и още около 5 ч. за допълнителни корекции. Приблизително 160лв.

Писане на HTML5 и CSS код
Професионално структуриран код на всички страници – 15 ч. за около 4 страници.
Приблизително 170лв.

Програмиране с php, ajax, JavaScript и jQuery
Ако се нуждаете от контролен панел, то цената варира от опциите, от които се нуждаете…
Клиентска част – 20 ч.  – Около 340лв.
Административна част – 20 ч. – Около 340лв.
Функционалности като слайдери, карусели, галерии – 10ч. – Около 220лв.

Тестване, довършителни работи, и финални корекции след представяне на клиента
Около 10 ч. – 200лв. + допълнителна печалба за фирмата

Както сами виждате един уеб сайт с контролен панел няма как да струва под 1000лв., а сайт без контролен панел с няколко страници трудно би струвал под 600лв. тъй като по изработката им са ангажирани дизайнер, Front-End и Back-End Developers както и тестър. Също така, често има и ръководещ проекта. Месечната заплата на всеки един от тях надвишава 1500лв като добър Back-End Developer взима и над 3000лв, а освен разходи за заплати и осигуровки има и наем за офис, електричество и т.н. Месечно те трудно биха произвели повече от 3 до 4 сложни сайта или 5 до 10 лесни.

Качествен евтин сайт

Въпреки, че знам за няколко конкуренти, които предлагат сайтове с контролен панел за около 140лв. ви съветвам да внимавате, защото дизайнът им е на срамно ниско естетическо и креативно ниво и по-скоро биха навредили на бизнеса и имиджа ви отколкото да му помогнат, а възможностите, които предлагат контролните им панели са безсмислени имайки предвид, че същите неща се правят елементарно и без контролен панел.

Евтин бизнес сайт

За да гарантираме високо качество на нашата продукция развиваме база с естетически издържани и тествани уеб сайтове, които могат да бъдат променяни, така че да заприличат на това, от което бизнесът ви се нуждае. Предлагайки подобна услуга, ние ви спестяваме цената по дизайна, както и времето за корекции, писане на програмни кодове от начало и ангажирането на няколко човека за изпълнението на проекта. Крайната цена от 120лв. за сайтове без контролен панел и вариращата между 250 и 480лв. за сайтове с контролен панел включва структурни промени, смяна на основни цветове, добавяне на текстове, изображения и т.н. Самите уеб сайтове имат галерия, слайдери, страница с контактна форма и т.н. Научете още…

Изработка на Рекламни Банери

Рекламата, маркетинга и дизайна ме влекат като науки и изкуства много преди да се дипломирам в областта и да натрупам достатъчно информация и практика за да мога да твърдя, че бих бил полезен със съветите си.

Реших, че е редно да включа в Saitove.bg услуги свързани с дизайна и мениджмънта на онлайн реклама.

2015г. започнахме да предлагаме дизайн на рекламни банери, инфо полета, шапки на уеб страници, лого дизайн и подобни. Същата година, стартирахме и нашата виртуална база даваща достъп до избор, цени и превю на готови за ползване бизнес уеб сайтове, които могат да бъдат закупени за 80 и 120лв. ако са без контролен панел и 250 и 480 ако са с контролен панел.

Можете да разгледате част от над 2000-те сайта в нашия виртуален каталог » купи сайт

За удобството на клиентите ни, Saitove.bg предлага достъп до база от лицензирани кадри, които могат да бъдат закупени на цени не по-високи от 15лв. за бройка в зависимост от размера. Подобни кадри могат да бъдат ползвани за основни в серия от рекламни банери или новини в сайтове, ако нямате лични снимки, а искате да имате право да ги позвате. Самата база разполага с над 2 милиона професионални комерсиално изглаждащи изображения, подредени по различни категории. Изображенията са създадени след 2013г.

Добавих и нетрадиционната  услуга – надуване на показатели – брой лайкове във facebook, гледания в youtube, последователи в профил на компания от linkedin.com и т.н. Подобен тип услуга е подходяща за бързо създаване на статистическо доверие у потребителите из интернет. В днешно време дори в музиката, хората приемат, че някой е популярен и качествен от броя гледания в youtube без да се замислят, че той меша няколко похвата – плащане за реклама в youtube, която гарантирано му трупа гледания и добавя престиж +предварително изкуствено леко надуване на броя гледания (5000 за 10лв.), което доставя бързо доверие за първите влезли от самата рекламата в youtube и ти позволява при нужда и занапред евтино да генерираш стотици хиляди гледания без по-скъпата, но таргетирана реклама.

Често процесът е такъв – първо ти работиш за марката, а после тя работи за теб. В случая – освен, че се рекламираш, трупаш брой гледания показващи и в перспектива, че си популярен, а нереалната популярност в началото, в последствие при правилна стратегия би могла да се превърне в реална фен база впечатляваща се от нечия слава дори реалният потенциал да е нисък. В такива случаи видеото става престижно да бъде споделено и в други социални мрежи и т.н… По света се забелязва как изпълнители(PSY) стават популярни в цял свят мулти-милионери  дори само заради големия брой гледания предизвикващи любопитсвото на всеки да им пусне видеото. Любопитството на хората отрежда вечно присъствие в някои чарт категории из самото youtube заради, които ще генерира гледания и занапред напредвайки пред новаците. Ако не знаете още – youtube ти плаща и ако видеата ти се гледат – някои музиканти в България в това намират стимул да работят и да си рекламират видеото.

 

Скоро – нова услуга » Лого Дизайн

Тъй като осъзнаваме, че конкуренцията в страната е слаба и знаем, че на подобен пазар не името на лого дизайнера, а стилът му продава – решихме, че е редно да предложим на потенциалните ни клиенти достъп до нашето разнообразие от стилове и дигитални артисти.

Saitove.bg работи на freelance пазара с различни стилово подбрани илюстратори. В зависимост от стила и сложността, цената за изработка на фирмено или персонално лого също варират. Все пак са в рамките на разумното (между 100 и 300лв.)
Нека не забравяме, че 2009-та правителството беше склонно да плати над 2 милиона лева без конкурс за лого на туризма, което в последствие не беше ползвано. Така, че за да сме сигурни, че логото ще ви хареса ще показваме етапно как изглежда проекта посредством мейл или skype.

В момента доизграждаме организацията около изпълнението на подобен тип услуга и ще пуснем уеб страницата както и самата услуга към средата на октомври 2015г.

Уеб студио предлагащо комерсиална уеб продукция