Полезно да знаете

image-7

Накратко, ще спомена какво включва цената от 120лв. Освен активната чат система долу-дясно, получавате всички визии и фунцкионалности, представени под шапката на сайт с номер 13021. Както целия код на сайта, ще получите и визуалните намеси, от които се нуждаете. Това включва разместване, дублиране или премахване на полета, промяна на ширини, цветове, добавяне на текстове и изображения и т.н. Общо взето, предаваме сайта в готовия вид, от който се нуждаете. За да поръчате този сайт, можете да попълните нашата форма за поръчки с № на сайт 13021

Tова е превю

Уеб сайт №13021

Демонстрация на сайт

НАД 600 ИКОНИ

Сайтът е придружен от над 600 вкторни икони не развалящи качеството си при мащабиране.

ВИЗУАЛНИ ПРОМЕНИ

Цената включва визуални и структурни промени, добавяне на текст, изображения и др.

РЕСПОНСИВ ДИЗАЙН

Визията на всички сайтове, които предлагаме е предвидена и за мобилни устройства.

Това е демонстрация

Този текст служи само за пълнеж, нужен при демонстрацията на структурата и дизайна на уеб страницата. Ако имате въпроси се свиржете с нас по удобен начин. Този текст служи само за пълнеж, нужен при демонстрацията на структурата и дизайна на уеб страницата. Ако имате въпроси се свиржете с нас по удобен начин. Този текст служи само за пълнеж, нужен при демонстрацията на структурата и дизайна на уеб страницата. Ако имате въпроси се свиржете с нас по удобен начин.

ДЕМОНСТРАЦИЯ НА СИЛНИ СТРАНИ

Място за заглавие90%
Дизайн95%
Photoshop75%
Illustrator55%
Друго заглавие40%
Място за текст83%
Още текст52%
Друго93%

Друго поле

Този текст служи само за пълнеж, нужен при демонстрацията на структурата и дизайна на уеб страницата. Ако имате въпроси се свиржете с нас по удобен начин. Този текст служи само за пълнеж, нужен при демонстрацията на структурата и дизайна на уеб страницата. Ако имате въпроси се свиржете с нас по удобен начин.

Teкстът служи само за пълнеж, нужен при демонстрацията на структурата и дизайна на уеб страницата. Ако имате въпроси се свиржете с нас по удобен начин. Този текст служи само за пълнеж, нужен при демонстрацията на структурата и дизайна на уеб страницата. Ако имате въпроси се свиржете с нас по удобен начин. Този текст служи само за пълнеж, нужен при демонстрацията на структурата и дизайна на уеб страницата. Ако имате въпроси се свиржете с нас по удобен начин.

Нашият екип

Място за още текст

6

Място за име

Длъжност във фирмата

Това поле може да бъде ползвано за различни цели след леки визуални промени.

5

Място за име

Длъжност във фирмата

Това поле може да бъде ползвано за различни цели след леки визуални промени.

4

Място за име

Длъжност във фирмата

Това поле може да бъде ползвано за различни цели след леки визуални промени.

Бизнес уеб сайт №13021 за 120лв. ПОРЪчАЙ