Интернет Реклама

Онлайн рекламата е процес при който предварително е добре да бъде направен подробен маркетингов анализ както на конкуренцията така и на таргета и начините по които достига до информацията, която желаете да рекламирате.

Има различни похвати за рекламиране на даден продукт, марка или услуги. Някои фирми предпочитат да популяризират това, което предлагат плавно и безплатно. За такъв тип популяризация Saitove.bg може да предложи безплатни съвети+бонус добавяне на линк към вашия сайт в сайтове с висок Page Rank, които допълнително ще стимулират позицията, на която ще бъде открит сайта ви след търсене в Google. Подобна услуга струва 80лв. При нея ще получите всичко нужно като информация за да можете сами да популяризирате уеб страницата си в интернет. Даваме възможност както за кореспонденция в ншето студио, така и за предоставяне на текстов PDF файл с техниките, които можете да ползвате за ефект.

Друг похват за интернет реклама е този, който студията за SEO оптимизация и онлайн маркетинг ще ви предложат – плащате месечна такса в замяна на която ви гарантират определени позиции при резултатите от търсенето в Google. Този тип услуга в България се развива често по един алчен начин. Фирмите закупуват линкове от сайтове с висок Page Rank, които стоят за определено време и след като спрете да плащате, те също изчезват и постепенно позицията ви пада. Това се прави за да могат да създадат зависимост от дълготрайно партньорство с вас. В нашия случай подобни порочни практики не се предлагат.
Saitove.bg не предлага подобна услуга изискваща месечна такса правещи ви зависими. Да бъдеш на добри позиции в Google е добра реклама и затова предлагаме създаване на пирамида от връзки, спрямо които постепенно сайтът ви ще започне да подобрява позициите си в Google. Колкото по-продължително работите с нас, толкова по-стабилни позиции ще има сайтът ви. Цената се определя в зависимост от ключовите думи на които желаете сайтът ви да бъде открит. Някои думи са с по-трудна конкуренция, други не. Свържете се с нас посредством saitovebg@gmail.com за да планираме вашата оптимизация.

Трети начин за евтина реклама в интернет e да ползвате реклама в Google Adwords