Евтини уеб сайтове

Писането на индивидуален код и създаване на дизайн отнема доста работни часове и е скъпо. В днешно време уеб сайтовете са съобразени и с факта, че повече хора ползват интернет през мобилни устройства отколкото през настолни компютри и лаптопи. Визуално колоните на сайтовете започнаха да се ограничават между 2 и 3 заради ширината на екраните и нуждата визията да се променя при по-тесни дисплеи. За вътрешни страници клиентите предпочитат да бъдат с 2 колони – една широка за текст и основна информация и една странична предимно вдясно за банери, препратки към други страници и т.н. Съдържанието в по-широкото основно поле може да се раздели на няколко части и там предимно максимумът е 4 колонки. Изображението долу показва как начална страница, заемаща цялата ширина е разделена на 3 полета за да бъде изпълнена определена функционалност информираща за услуги. Кликнете на изображението за да разгледате целия сайт.

Едно поле от сайт разделено на три колони
Едно поле от сайт разделено на три колони

Тези факти ни позволиха да разработим концепция спрямо, която потенциалните ни клиенти да могат по-изгодно да се сдобият с желания от тях сайт.

Тъй като осъзнаваме, че често за стандартни типове дейности няма кой знае какво да се споделя като информация проектирахме основите, така че всяка от тях да предлага сериозно структурно разнообразие, което да може да бъде променяно спрямо целите на клиента. За да бъде услугата максимално ясна я именувахме „Готови за ползване сайтове“.

До момента базата от готови за ползване сайтове разполага както със сайтове имащи контролен панел на цени вариращи от 250 до 480лв. така и сайтове без контролен панел на цени от 80 и 120лв. Развиваме самата база работейки с различни студия, така че ежедневно биват добавяни нови уеб решения. Тъй като отнема много време съдържанието да се адаптира на български само за превю създадохме виртуален каталог с ориентировъчни сайтове, които могат да ви послужат както за добра основа, така и за близка до финалната версия на нужния ви сайт.

Можете да ги разгледате тук – web.saitove.bg

Към цената им са включени и визуални промени, промяна на полета, структури, позициониране, добавяне на текст и изображения както сменя на основните цветове. За повече информация можете да се свържете с нас на saitovebg@gmail.com

Уеб студио предлагащо комерсиална уеб продукция